Napsat e-mail Tisk

Projektanti 2012  

Název akce:
Projektanti 2012
Datum konání:
22.02.2012 - 24.02.2012 
Pořádá:
OP Karlovy Vary

Popis

II. ročník celostátního setkání projektantů a elektrotechniků ČR spojené s odbornými přednáškami, individuální výměnou zkušeností, výstavkami a odbornými exkurzemi na Rozvodnu Slavětice, Vodní elektrárnu Dalešice a Jadernou elektrárnu Dukovany. Setkání se uskuteční v kraji historických památek a přírodních krás 22. - 24. února 2012, Sport-V-Hotel, Nám. 8. května 219, Hrotovice.

Členům ČKAIT budou na základě absolvování kvalifikačního semináře přiznány 2 body do Projektu celoživotního vzdělávání a navíc členové ČKAIT, kteří se přihlásí do 20. 2., obdrží slevu na vložném 40 %!

Odborné přednášky:
Elektrické zařízení pro jaderné elektrárny. Přednášku zabezpečuje Ing. Zdeněk Kinšt, Generi, s.r.o.
EMC v elektrických instalacích. Přednášku zabezpečuje Ing. Edmund Pantůček, Phoenix Contact, s.r.o.
Správa kabelových celků - TRACEMAN® - systém určený k projekci kabelových celků a jejich správu. Přednášku zabezpečuje Ing. Stanislav Jirák, KIP Brno, s.r.o.
Měřící přístroje LOVATO; jejich využití typické aplikace. Přednášku zabezpečuje Jiří Šesták, LOVATO, spol. s r.o.
Systém požární ochrany HILTI. Přednášku zabezpečuje Ing. Roman Štverák, Hilti ČR, spol. s r.o.
Význam projektu pro pevné instalace nízkého napětí. Přednášku zabezpečuje JUDr. Zbyněk Urban, expert v oboru elektrotechniky
Posuzování aktivních jímačů dle platné legislativy ČR. Přednášku zabezpečuje Ing. Jiří Kutáč, soudní znalec, obor: elektrotechnika a energetika, specializace: ochrana před bleskem a přepětím.
Vačkové spínače, LED osvětlení. Přednášku zabezpečuje p. Mezík, p. Černý, OBZOR, výrobní družstvo Zlín
Navrhování rozvaděčů nízkého napětí (software Simaris). Přednášku zabezpečují Ing. Zdeněk Gec, Ing. Marek Smola, Siemens, s.r.o.
Kabelové nosné systémy KOPOS a požární odolnost. Přednášku zabezpečuje Ing. Vlastimil Volejník, KOPOS Kolín, a.s.
Požární bezpečnost elektrických zařízení (legislativní požadavky, normativní požadavky, zvláštní požadavky na některá elektrická zařízení v případě požáru). Přednášku zabezpečuje plk. Ing. Zdeněk Hošek, vedoucí oddělení technické prevence MV-GŘ HZS ČR
Navrhování, projekce, montáž, provoz a údržba systémů elektrické požární signalizace (legislativní požadavky, normativní požadavky, zvláštní požadavky na komponenty systémů EPS). Přednášku zabezpečuje plk. Ing. Zdeněk Hošek, vedoucí oddělení technické prevence MV-GŘ HZS ČR
Elektrotechnická normalizace v roce 2012 - Nové a připravované ČSN v oblasti pravidel pro elektrotechniku. Přednášku zabezpečuje Ing. Vincent Csirik, odborný referent Odboru technické normalizace ÚNMZ Praha
Nehořlavost kabelů - vyhláška 268. Přednášku zabezpečuje Richard Nedvěd, Lamela Electric, a.s.
Nové trendy zabezpečeného napájení elektrickou energií. Přednášku zabezpečuje Ing. Karel Kuchta, CSc., Phoenix Zeppelin, spol. s r.o.

Online se můžete přihlásit na adrese http://www.projektantihrotovice.cz/index.php/prihlasit

Pozvánku si můžete stáhnout - projektanti_hrotovice_2012.pdf

Odborný garant a organizační garant:
Ing. Pavel Hála
vydavatel a šéfredaktor odborných časopisů
Čtvrtě 8, 658 49 Brno
Tel./Zázn./Fax: +420 547 353 837
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Copyright © 2010 Minion | Tvorba loga | Tvorba infografiky