Napsat e-mail Tisk

INTELIGENTNÍ BUDOVY 2018  

Název akce:
INTELIGENTNÍ BUDOVY 2018
Datum konání:
21.03.2018 - 21.03.2018 
Místo konání:
BVV Brno - Brno
Pořádá:
Ostatní

Popis

Inteligentní budovy 2018: Moderním trendům vévodí IoT

Chytrá města jsou v současné době fenoménem, který si podmanil již mnoho konferencí, a diskuze nad tématem se objevují v denním tisku. Komplexní přístup v pojetí modernizace a rozvoj městských struktur však trochu nechává v pozadí základní pilíře měst. Hlavním bodem těchto měst zůstávají samotné budovy, které také dospěly do stádia značné inteligence, či možná lépe, chytrosti.

Konference s názvem Inteligentní budovy 2018, která proběhne při letošním veletrhu AMPER dne 21. 3. 2018, si předsevzala důkladně prozkoumat právě technologické možnosti pro dnešní budovy a domácnosti. Ty přinášejí nejen vyšší komfort pro život, ale také nesporné možnosti na straně energetických úspor.

Provozovatel stejnojmenného portálu Inteligentní budovy /www.inbudovy.cz/, společnost Trade Media International, si vytyčila jasný cíl. Na akci chce představit komplexní přehled technologií, které umožňují dodat budovám přívlastek „chytré“. Jednou z hlavních technologií, která změnám na trhu dodává dynamický ráz, je prosazování internetu věcí.

Kromě výčtu možností a představení trendů v problematice vývoje chytrých budov se návštěvníci mohou těšit na zajímavé příklady z praxe. O tuto implementační zkušenost se s nimi navíc podělí také experti z firem Schneider Electric, HDL, ABB, Siemens či provozovatel IoT sítě Sigfox, společnost SimpleCell.

Nejen cílová skupina, jež tvoří projektanti, developeři a další realizátoři projektů chytrého bydlení, ale také všichni zájemci o problematiku mají vstup na konferenci zaručen zdarma po předchozí registraci. 

Neváhejte a registrujte se včas!

Místo konání

Místo:
BVV Brno -
Město:
Brno

Popis

Není k dispozici žádný popis

Copyright © 2010 Minion | Tvorba loga | Tvorba infografiky