Zapojte se do projektu Dřevěná stavba roku 2011

   

Nadace dřevo pro život připravila pod záštitou ministerstva zemědělství soutěžní anketu pro projektanty a realizátory zajímavých staveb ze dřeva. Dřevěná stavba roku 2011, která volně navazuje na architektonickou soutěž Dřevěný dům, je určena širokému spektru účastníků.
 

„Nezáleží na tom, jestli přihlásí exkluzivní dům, velký most, autobusovou zastávku nebo zahradní altán. Hodnocena totiž není velikost, ale kvalita stavby,“ říká vedoucí projektu Stanislav Müller.

Anketa je rozdělena celkem do šesti kategorií. Dvě jsou určeny pro architekty, projektanty a studenty závěrečných ročníků odborných škol (návrhy dřevěných konstrukcí a moderních dřevostaveb), tři pro realizační společnosti (realizované dřevěné konstrukce, moderní dřevostavby a roubené domy) a jedna pro města a obce, které zřídily dřevěná hřiště.

„Nejlepší stavby vybere souběžně odborná porota a veřejnost prostřednictvím internetového hlasování na webových stránkách soutěže,“ odkazuje Müller na adresu www.DrevenaStavbaRoku.cz.
Registrace soutěžních děl probíhá on-line. Kategorie dřevěných konstrukcí budou uzavřeny v červenci a výsledky vyhlášeny v srpnu 2011. Kategorií domů budou uzavřeny měsíc před jejich vyhlášením v únoru roku 2012.

Copyright © 2010 Minion | Tvorba loga | Tvorba infografiky